Ian Somerhalder

2. srpna 2012 v 17:42 | M.A. |  Damon alias Ian Somerhalder
Ian Somerhalder celým jménem Ian Joseph Somerhalder , je narozen 8 prosince roku 1978. Ian je americký model , producent ale především HEREC. Jeho nejvýznamější role jsou v seriálech: Ztraceni (lost) a Upíří deníky (The vampire diares) Ve ztracených hrál Ian postavu se jménem Bonne Carlyle. A v Upířích Denících hrál Ian Damona Salvatore.A teď něco k jeho FILMOGRAFII :D
Filmografie:
Policie v New Orleans (1996)
Znovu na světě (1999)
Young Americans (2000)
Kriminálka Las Vegas (2000)
Anatomy of a Hate Crime (2001)
Smallville
Pravidla vášně (2002)
Kriminálka Miami (2002)
Fearless (2004)
The Old Man at the Studio (2004)
Lost (2004)
Pulse (2006)
Marco polo (2007)
The vampire diaries (2009-...)
Upíří deníky se natáčí pořád a právě teď se natáčí 4. série , v upířích denících sice Damon (Ian) není s Elenou (Nina Dobrev) ale ve skutečnosti jsou spolu a prý jsou i zasnoubení :D

 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 tvd-special-news-m-a tvd-special-news-m-a | 3. srpna 2012 v 18:40 | Reagovat

super článek ségra

2 tvd-special-news-m-a tvd-special-news-m-a | 3. srpna 2012 v 19:38 | Reagovat

Díky ty tky ségra

3 tvd-special-news-m-a(M.) tvd-special-news-m-a(M.) | 5. srpna 2012 v 13:54 | Reagovat

zkouška písma

4 bridesmaid dresses under 50 bridesmaid dresses under 50 | E-mail | Web | 16. ledna 2013 v 5:40 | Reagovat

thanks for posting. Great article.
http://www.pathdress.net

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama